לןגן

קוסקוס

מאת: Tzipi Yagis, פורסם: 19/09/2019 | 17:56

תקציר המתכון: מתכון קל פשוט וטעים ממש כמו שמכינים בסיר של הקוסקוס

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים עם השמן והמלח בסיר גדול ורחב

  2. מוסיפים את הסולת מנמיכים את הלהבה ומערבבים טוב טוב מכל הכיוונים עד שהסולת כולה נהיית עיסה

  3. למשך חצי שעה כל 10 דקות מערבבים והופכים את הסולת לכל הכיוונים אחרי חצי שעה מעבירים למסננת של הקוסקוס יוצא דק ואחד אחד בתאבון