לןגן

מרק עדשים כתומות

מאת: Tzipi Yagis, פורסם: 19/09/2019 | 17:36

תקציר המתכון: מרק כל כך טעים ומזין שגם הילדים הכי בררנים יעופו עליו

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם שמן מטגנים את הבצל שיהיה שקוף מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות

  2. מוסיפים את העדשים השטופים והמסוננים את עשבי התיבול והתבלינים מערבבים עוד דקה ומוסיפים את הציר.(על מנת שלא יצא דליל או סמיך מידיי עדיף להתחיל עם ליטר )

  3. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה מכסים את הסיר חלקית ומבשלים כשעה לערבב מידיי פעם עד שהעדשים מתפרקות והמרק מסמיך