לןגן

עוגת לוטוס

מאת: נעמי רוזן, פורסם: 18/09/2019 | 17:25

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים להכנת התחתית

מריבים להכנת הקרם

לציפוי

אופן הכנה

  1. 1. לערבב את העוגיות המפוררות עם החמאה ולשטח על תבנית עגולה בגודל 26 ס"מ ולהכניס למקפיא עד לסיום הכנת הקרם.

  2. 2. במיקסר נערבב את השמנת מתוקה, הסוכר , והאינסטנט פודינג להקציף הכל עד קבלת קרם עמיד ואז להוסיף את הגבינה לבנה וגבינת השמנת ולערבב הכל בצורת מעטפה שהקרם לא ישבר.

  3. 3.לשים את הקרם על העוגיות שהיו במקפיא ולשים בחזרה במקפיא לעוד שעה .

  4. 4. לאחר ההקפאה ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל ואז שופכים על העוגה ( לא למרוח עם לקקן !! פשוט להזיז את התבנית עד שהממרח מחסה את כל העוגה באופן שווה )

  5. 5. מחזירים למקפיא ל4 שעות ומעבירים למקרר...

  6. 6. בתאבון :)