לןגן

ארטיק מגלילי ג'וני

מאת: שרון ג'בלי, פורסם: 18/09/2019 | 15:02
ארטיק מגלילי ג'וני

תקציר המתכון: טעים בטירוף

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. מקציפים שמנת, פודינג וחלב לתערובת יציבה

  2. ממלאים בעזרת שקית זילוף את גלילי הג'וני. רצוי להשאיר אותם בתוך הקופסא, כך העבודה נוחה יותר

  3. נועצים בכל גליל חצי מקל ארטיק ומכניסים להקפאה למשך הלילה

  4. למחרת מחממים את השוקולד והמחמאה בסיר קטן, טובלים את הארטיק בשוקולד עד מחציתו, לא צריך את כולו

  5. מחזירים למקפיא ואוכלים קפוא