לןגן

עוגיות שושנים

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:39

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

• למלית

אופן הכנה

  1. • לשים את כל החומרים לבצק בקערה וללוש היטב. (אם הבצק קשה מדי, מרטיבים את היד במעט מים וממשיכים ללוש)

  2. • לחלק את הבצק לשניים.

  3. • לרדד כל חלק לעלה בעובי של כחצי סנטימטר.

  4. • להקציף את החלבונים היטב עם סוכר עד לקבלת קצף יציב וקשה.

  5. • להוסיף אינסטנט וניל ולהקציף מעט.

  6. • למרוח את המלית על הבצק המרודד ולגלגל לרולדה.

  7. • לחתוך את הרולדה לפרוסות.

  8. • להניח את הפרוסות על החלק המגולגל שצורתו כשושנה, בתבנית משומנת.

  9. • לאפות בתנור בחום בינוני במשך כ-20 דקות.

  10. • יש להוציא את השושנים מהתנור מיד לאחר האפייה.