קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
• לשים את כל החומרים לבצק בקערה וללוש היטב. (אם הבצק קשה מדי, מרטיבים את היד במעט מים וממשיכים ללוש)
• לחלק את הבצק לשניים.
• לרדד כל חלק לעלה בעובי של כחצי סנטימטר.
• להקציף את החלבונים היטב עם סוכר עד לקבלת קצף יציב וקשה.
• להוסיף אינסטנט וניל ולהקציף מעט.
• למרוח את המלית על הבצק המרודד ולגלגל לרולדה.
• לחתוך את הרולדה לפרוסות.
• להניח את הפרוסות על החלק המגולגל שצורתו כשושנה, בתבנית משומנת.
• לאפות בתנור בחום בינוני במשך כ-20 דקות.
• יש להוציא את השושנים מהתנור מיד לאחר האפייה.