לןגן

אוזני המן

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:35

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • ללוש את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.

  2. • אם הבצק דביק להוסיף מעט קמח.

  3. • להכניס את הבצק למקרר למספר שעות.

  4. • לרדד את הבצק על משטח מקומח ובעזרת כוס לחורר את הבצק לעיגולים.

  5. • לשים באמצע העיגול את המילוי.

  6. • לסגור את העיגול ולהדק את הקצוות היטב.

  7. • למרוח על אוזני ההמן ביצה טרופה.

  8. • לאפות בחום בינוני- גבוה למשך כ- 15-20 דקות עד שצבען מזהיב.