לןגן

עוגיות בצק פריך במילוי תמרים

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:31

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • ללוש את כל החומרים ולחלק ל-4 חלקים.

  2. • לרדד כל חלק על משטח מקומח.

  3. • למרוח על כל חלק ממרח תמרים ולפזר מעט קינמון.

  4. • לגלגל כל עלה לרולדה ולהניח בתבנית משומנת.

  5. • לחרוץ בכל רולדה חריצים קטנים בצפיפות עם סכין.

  6. • לאפות בחום בינוני כחצי שעה בערך, עד לכדי הזהבה.

  7. • לאחר הקירור לפזר אבקת סוכר.

  8. הערה:

  9. • ניתן למרוח ריבה, ממרח בוטנים, ממרח אגוזים או כל ממרח מתוק אחר.