לןגן

עוגת גבינה עם בסיס

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:30

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים לבסיס העוגה

חומרים לבלילת העוגה

חומרים לקצף

אופן הכנה

  1. • ללוש היטב את חומרי הבסיס לעוגה ולהניח על תבנית משומנת.

  2. • לאפות את הבצק עד להשחמה.

  3. • לערבב היטב את חומרי הבלילה.

  4. • להקציף חלבונים עם סוכר ולהוסיף בעדינות לבלילה.

  5. • כשהבצק מתקרר לשפוך את תערובת הגבינה לתבנית.

  6. • את התבנית לשים בתוך תבנית אחרת גדולה יותר, שבה יש מים קרים בגובה חצי מהתבנית.

  7. • להכניס לתנור ולאפות בחום של 180 מעלות.

  8. • לאחר האפייה יש לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור כאשר הדלת פתוחה למחצה, עד שתתקרר.

  9. • לאחר מכן יש להכניס את העוגה למקרר.

  10. הערה: ניתן לצפות בשמנת מתוקה כמתכונת עוגת הגבינה ללא הבסיס בעמוד הקודם.