קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
• ללוש היטב את חומרי הבסיס לעוגה ולהניח על תבנית משומנת.
• לאפות את הבצק עד להשחמה.
• לערבב היטב את חומרי הבלילה.
• להקציף חלבונים עם סוכר ולהוסיף בעדינות לבלילה.
• כשהבצק מתקרר לשפוך את תערובת הגבינה לתבנית.
• את התבנית לשים בתוך תבנית אחרת גדולה יותר, שבה יש מים קרים בגובה חצי מהתבנית.
• להכניס לתנור ולאפות בחום של 180 מעלות.
• לאחר האפייה יש לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור כאשר הדלת פתוחה למחצה, עד שתתקרר.
• לאחר מכן יש להכניס את העוגה למקרר.
הערה: ניתן לצפות בשמנת מתוקה כמתכונת עוגת הגבינה ללא הבסיס בעמוד הקודם.