לןגן

עוגת גבינה ללא בסיס

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:29

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים לציפוי

אופן הכנה

  1. • לערבב בקערה גבינות, אשל, חלמונים, קורנפלור, פודינג וניל.

  2. • להקציף את החלבונים והסוכר ולהוסיף בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה.

  3. • לשפוך לתבנית משומנת קמעה.

  4. • להכניס לתנור מחומם ל170 מעלות למשך כשעה.

  5. • להקציף את השמנת ולהוסיף סוכר ואת אינסטנט לסירוגין.

  6. • כשהעוגה מתקררת למרוח מעל את הציפוי.

  7. הערה:

  8. • לשומרי המשקל- ניתן לוותר על הציפוי