קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
• להקציף במיקסר מרגרינה, חלמונים וסוכר לקרם.
• להוסיף לקרם קמח, אבקת אפיה ומים.
• למרוח את התערובת על נייר אפייה ולשטח.
• להניח בזהירות בתבנית ולאפות בחום בינוני למשך 20-25 דקות עד להשחמה בהירה.
• להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
• להוציא את העוגה ולפזר את פתיתי השוקולד.
• לשפוך בנדיבות סירופ שוקולד מעל פתיתי השוקולד.
• למרוח בזהירות את הקצף מעל התערובת.
• להכניס לאפיה שנית בחום בינוני נמוך (להשחמה זהובה(