לןגן

עוגת פתיתי שוקולד

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:28

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • להקציף במיקסר מרגרינה, חלמונים וסוכר לקרם.

  2. • להוסיף לקרם קמח, אבקת אפיה ומים.

  3. • למרוח את התערובת על נייר אפייה ולשטח.

  4. • להניח בזהירות בתבנית ולאפות בחום בינוני למשך 20-25 דקות עד להשחמה בהירה.

  5. • להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.

  6. • להוציא את העוגה ולפזר את פתיתי השוקולד.

  7. • לשפוך בנדיבות סירופ שוקולד מעל פתיתי השוקולד.

  8. • למרוח בזהירות את הקצף מעל התערובת.

  9. • להכניס לאפיה שנית בחום בינוני נמוך (להשחמה זהובה(