עוגת תמרים
מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:27
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
• ½ כוס סוכר
-
• ¾ כוס שמן
-
• ½ קופסת תמרים
-
• 2 ביצים
-
• ¾1 כוסות קמח
-
• 1 אבקת אפיה
-
• ½ כפית קינמון
-
• 1 כוס מים רותחים
חומרים לציפוי
-
• שקדים/אגוזים טחונים
-
• כפית סוכר
אופן הכנה
-
• לערבב את החומרים היטב.
-
• לשפוך לתבנית בינונית.
-
• לפזר שקדים/ אגוזים טחונים וסוכר
-
• לאפות בחום בינוני למשך כ-35 דקות.