לןגן

עוגת תפוחים בחושה

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:26

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לקלף את התפוחים, לגרד אותם או לרסק במג'ימיקס.

  2. • להוסיף את הסוכר והקינמון ולהשהות כרבע שעה.

  3. • לערבב ביצים, שמן וסוכר.

  4. • להוסיף סוכר וניל, אבקת אפיה, קמח, ומיץ תפוזים.

  5. • לשמן תבנית ולפזר חצי מהתערובת.

  6. • להוסיף את תערובת התפוחים ושוב לפזר את החצי השני של התערובת.

  7. • לאפות בחום בינוני.