לןגן

עוגת תפוחים עם ציפוי

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:25

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חומרים לציפוי

אופן הכנה

  1. • מקלפים את התפוחים וחותכים לפרוסות דקות.

  2. • לפזר על התפוחים מעט סוכר וקינמון.

  3. • להקציף את הביצים עד שמשנים את צבען ולהוסיף את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה.

  4. • להחליש את עוצמת ההקצפה ולהוסיף את השמן בטפטוף.

  5. • להוסיף את הקמח, אבקת אפיה והסוכר וניל.

  6. • לשמן תבנית חד פעמית בגודל רגיל ולפזר מעט קמח.

  7. • לשפוך מחצית מהתערובת, לשים מעל את התפוחים ועליהם לשפוך את החלק השני של התערובת.

  8. • לערבב את חומרי הציפוי ולפזר על העוגה.

  9. • לאפות בחום של 180 מעלות.