קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
• מקלפים את התפוחים וחותכים לפרוסות דקות.
• לפזר על התפוחים מעט סוכר וקינמון.
• להקציף את הביצים עד שמשנים את צבען ולהוסיף את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה.
• להחליש את עוצמת ההקצפה ולהוסיף את השמן בטפטוף.
• להוסיף את הקמח, אבקת אפיה והסוכר וניל.
• לשמן תבנית חד פעמית בגודל רגיל ולפזר מעט קמח.
• לשפוך מחצית מהתערובת, לשים מעל את התפוחים ועליהם לשפוך את החלק השני של התערובת.
• לערבב את חומרי הציפוי ולפזר על העוגה.
• לאפות בחום של 180 מעלות.