לןגן

עוגת תפוזים 1

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:23

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • להקציף חלבונים עם הסוכר.

  2. • לערבב בקערה נוספת קמח, קורנפלור, סוכר, שמן, סוכר וניל, אבקת אפיה ומיץ תפוזים לסירוגין.

  3. • להוסיף את הקצף לתערובת הנ"ל ולבחוש בעדינות.

  4. • לשפוך לתבנית משומנת ולאפות בחום בינוני.

  5. • לאחר האפייה להוציא את העוגה מהתנור וכשהעוגה עוד חמה לשפוך עליה מעט מיץ תפוזים.