קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
• לערבב בקערה שמרים עם מים וסוכר עד לתסיסה.
• להוסיף קמח, חלמונים, מרגרינה וחומץ.
• ללוש היטב ולהניח במקרר למשך כשעתיים.
• להקציף חלמונים עם סוכר.
• להוסיף לקצף בעדינות קפה נמס ואגוזים.
• לחלק את הבצק ל-4 חלקים.
• לרדד חלק ראשון על נייר אפיה מקומח מעט לעלה.
• להניח את העלה (ללא הנייר) בתבנית משומנת.
• למרוח שליש מהקצף על העלה.
• לרדד שוב חלק נוסף לעלה על נייר אפיה.
• להניח את העלה על השכבה הראשונה ולמרוח שליש מהקצף.
• להמשיך כך עם שאר החלקים.
• לחורר את השכבות בעזרת מזלג (לנעוץ מזלג לאורך כל המשטח(
• לאפות בחום בינוני.
• לאחר האפייה לחתוך לריבועים ולקרר.
• לפזר מעל אבקת סוכר.