לןגן

עוגת שכבות

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:21

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לערבב בקערה שמרים עם מים וסוכר עד לתסיסה.

  2. • להוסיף קמח, חלמונים, מרגרינה וחומץ.

  3. • ללוש היטב ולהניח במקרר למשך כשעתיים.

  4. • להקציף חלמונים עם סוכר.

  5. • להוסיף לקצף בעדינות קפה נמס ואגוזים.

  6. • לחלק את הבצק ל-4 חלקים.

  7. • לרדד חלק ראשון על נייר אפיה מקומח מעט לעלה.

  8. • להניח את העלה (ללא הנייר) בתבנית משומנת.

  9. • למרוח שליש מהקצף על העלה.

  10. • לרדד שוב חלק נוסף לעלה על נייר אפיה.

  11. • להניח את העלה על השכבה הראשונה ולמרוח שליש מהקצף.

  12. • להמשיך כך עם שאר החלקים.

  13. • לחורר את השכבות בעזרת מזלג (לנעוץ מזלג לאורך כל המשטח(

  14. • לאפות בחום בינוני.

  15. • לאחר האפייה לחתוך לריבועים ולקרר.

  16. • לפזר מעל אבקת סוכר.