לןגן

עוגת שיש זברה

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:18

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לערבב יחד קמח, סוכר, אבקת אפיה, שמן, מיץ תפוזים, סוכר וניל וחלמונים.

  2. • לחלק את הבלילות לשני חלקים.

  3. • לערבב יחד קקאו, סוכר ומעט מיץ תפוזים ולשפוך על אחת מהבלילות. כעת נוצרו שתי בלילות, לבנה ושחורה.

  4. • להקציף 5 חלמונים עם סוכר.

  5. • להוסיף חצי מהקצף לבלילה הלבנה וחצי מהקצף לבלילה השחורה ולבחוש בעדינות.

  6. • לשמן תבנית ולמזוג כוס מהבלילה הלבנה לתבנית ואחר כך כוס מהבלילה השחורה, להמשיך כך לסירוגין עד לסיום הבלילות.

  7. • לאפות בחום בינוני למשך כ-40 דקות.