לןגן

עוגת פירורים קלה

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:15

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לערבב את החומרים של מלבד השמנת והביצים עד לקבלת תערובת פירורית.

  2. • להפריש ½ כוס פירורים לציפוי.

  3. • להקציף את השמנת ולהוסיף בהדרגה את הביצים.

  4. • לערבב את שתי התערובות ולפזר מעל את חצי כוס הפירורים.

  5. • לאפות בחום בינוני בתנור שחומם מראש למשך כשעה.