קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
• לערבב בצלחת עמוקה חלמונים עם אבקת אפיה ושמן.
• להקציף 6 חלבונים עם סוכר לסירוגין.
• לקפל בעדינות את הקצף עם תערובת החלמונים.
• להוסיף את הקמח לסירוגין בעדינות בתנועות מקופלות באותו כיוון.
• להוסיף את תערובת האגוזים והשוקולד ולבחוש בעדינות.
• לשפוך לתבנית משומנת ולאפות בחום בינוני 170 מעלות בתנור שחומם מראש.
• להכניס לסיר את חומרי הציפוי ולבשל על אש נמוכה עד לקבלת בלילה אחידה.
• לקרר ולמרוח על העוגה לאחר שהתקררה.