לןגן

עוגת אגוזים עם שוקולד

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:14

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים לתערובת השוקולד

חומרים לציפוי השוקולד

אופן הכנה

  1. • לערבב בצלחת עמוקה חלמונים עם אבקת אפיה ושמן.

  2. • להקציף 6 חלבונים עם סוכר לסירוגין.

  3. • לקפל בעדינות את הקצף עם תערובת החלמונים.

  4. • להוסיף את הקמח לסירוגין בעדינות בתנועות מקופלות באותו כיוון.

  5. • להוסיף את תערובת האגוזים והשוקולד ולבחוש בעדינות.

  6. • לשפוך לתבנית משומנת ולאפות בחום בינוני 170 מעלות בתנור שחומם מראש.

  7. • להכניס לסיר את חומרי הציפוי ולבשל על אש נמוכה עד לקבלת בלילה אחידה.

  8. • לקרר ולמרוח על העוגה לאחר שהתקררה.