קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
• להמיס בסיר על אש נמוכה שוקולד, מים, סוכר, קקאו וסוכר וניל.
• כשהתערובת נמסה להוריד מהאש ולהוסיף מרגרינה וחלמונים ולבחוש היטב.
• להוציא ½ כוס מתערובת השוקולד לציפוי.
• להוסיף קמח ואבקת אפיה לתערובת השוקולד
• להקציף את החלמונים עם חצי כוס סוכר ולהוסיף בעדינות לתערובת.
• לאפות כשעה על 180 מעלות.
• כשהעוגה מתקררת, לחורר את העוגה ולמרוח את ציפוי השוקולד.