לןגן

עוגת שוקולד מוקצפת

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:13

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • להמיס בסיר על אש נמוכה שוקולד, מים, סוכר, קקאו וסוכר וניל.

  2. • כשהתערובת נמסה להוריד מהאש ולהוסיף מרגרינה וחלמונים ולבחוש היטב.

  3. • להוציא ½ כוס מתערובת השוקולד לציפוי.

  4. • להוסיף קמח ואבקת אפיה לתערובת השוקולד

  5. • להקציף את החלמונים עם חצי כוס סוכר ולהוסיף בעדינות לתערובת.

  6. • לאפות כשעה על 180 מעלות.

  7. • כשהעוגה מתקררת, לחורר את העוגה ולמרוח את ציפוי השוקולד.