לןגן

עוגת שוקולד בחושה

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:12

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים לציפוי שוקולד

אופן הכנה

  1. • לערבב את כל חומרי העוגה במיקסר ולבסוף להוסיף את הקמח.

  2. • לשפוך את התערובת לתבנית משומנת ולאפות בחום בינוני.

  3. • לערבב על אש נמוכה את הקקאו, המים והסוכר.

  4. • להוסיף מרגרינה ושוקולד ולערבב עד להמסה.

  5. • כאשר העוגה והציפוי מתקררים, מורחים את הציפוי על העוגה.