לןגן

עוגת שוקולד - נטע

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:11

תקציר המתכון: עוגת שוקולד עסיסית של בתי היקרה נטע

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • להמיס בסיר גדול על אש קטנה חצי כוס סוכר, חצי כוס מים, שוקולד וקקאו.

  2. • לכבות את האש

  3. • להוסיף את המרגרינה ולבחוש עד להמסה.

  4. • להוסיף את החלמונים ולבחוש שוב היטב.

  5. • להוציא כוס מהתערובת ולשמור לציפוי לאחר האפייה.

  6. • להוסיף אבקת אפייה וקמח לתערובת השוקולד ולבחוש.

  7. • להקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד שהקצף מתקשה.

  8. • לקפל את הקצף בעדינות לתערובת השוקולד.

  9. • לשפוך לתבנית משומנת

  10. • לאפות בחום בינוני למשך כשלושת רבעי שעה.

  11. • לקרר ולמרוח את הציפוי