תקציר המתכון: עוגת שוקולד עסיסית של בתי היקרה נטע
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
• להמיס בסיר גדול על אש קטנה חצי כוס סוכר, חצי כוס מים, שוקולד וקקאו.
• לכבות את האש
• להוסיף את המרגרינה ולבחוש עד להמסה.
• להוסיף את החלמונים ולבחוש שוב היטב.
• להוציא כוס מהתערובת ולשמור לציפוי לאחר האפייה.
• להוסיף אבקת אפייה וקמח לתערובת השוקולד ולבחוש.
• להקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד שהקצף מתקשה.
• לקפל את הקצף בעדינות לתערובת השוקולד.
• לשפוך לתבנית משומנת
• לאפות בחום בינוני למשך כשלושת רבעי שעה.
• לקרר ולמרוח את הציפוי