לןגן

עוגת חן

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:09

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.

  2. • לערבב בקערה את שאר החומרים מלבד הקקאו.

  3. • להוסיף את הקצף לתערובת בעדינות.

  4. • חצי מהתערובת לשפוך בתבנית משומנת.

  5. • לחצי השני של התערובת להוסיף 2 כפיות קקאו, לערבב ולשפוך על התבנית.

  6. • לערבב מעט.

  7. • לאפות בחום של 175 מעלות ולקרר.

  8. • לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה.