קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
• להניח בקערה את כל החומרים לבצק לפי הסדר.
• ללוש היטב ולהניח לתפוח.
• לערבב היטב את חומרי המלית.
• לחלק את הבצק ל-6 חלקים ולרדד כל חלק לעלה.
• למרוח 1/6 מרגרינה רכה על כל עלה.
• לפזר על כל עלה 1/6 מהמלית ולגלגל את הבצק לרולדה.
• לשמן תבנית, לשים את הרולדה בתבנית וכך הלאה עם שאר החלקים.
• למרוח על הרולדות חלמון ולפזר שומשום.
• סה"כ 3 רולדות בכל תבנית. (תבנית חד פעמית) – להתפיח מעט.
• לאפות בחום של 170 מעלות עד שהעוגה תזהיב.
***חשוב ! להתפיח שוב את הרולדות לפני האפייה.