לןגן

עוגת שמרים

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:07

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חומרים לבצק

חומרים למלית

אופן הכנה

  1. • להניח בקערה את כל החומרים לבצק לפי הסדר.

  2. • ללוש היטב ולהניח לתפוח.

  3. • לערבב היטב את חומרי המלית.

  4. • לחלק את הבצק ל-6 חלקים ולרדד כל חלק לעלה.

  5. • למרוח 1/6 מרגרינה רכה על כל עלה.

  6. • לפזר על כל עלה 1/6 מהמלית ולגלגל את הבצק לרולדה.

  7. • לשמן תבנית, לשים את הרולדה בתבנית וכך הלאה עם שאר החלקים.

  8. • למרוח על הרולדות חלמון ולפזר שומשום.

  9. • סה"כ 3 רולדות בכל תבנית. (תבנית חד פעמית) – להתפיח מעט.

  10. • לאפות בחום של 170 מעלות עד שהעוגה תזהיב.

  11. ***חשוב ! להתפיח שוב את הרולדות לפני האפייה.