לןגן

סלט תפוחי אדמה במיונז

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:03

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לבשל בסיר את תפוחי האדמה, הגזרים והביצים

  2. • לאחר שהירקות מתקררים לחתוך אותם לקוביות קטנות.

  3. • לגרד את הביצים.

  4. • לערבב הכל בקערה בינונית.

  5. • לתבל במלח ובמיונז.

  6. • לערבב הכל ולשמור בקופסה סגורה במקרר.

  7. הערה:

  8. • במקום גזר מבושל ניתן להוסיף ½ קופסת שימורים של אפונה וגזר.