לןגן

חצילים

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:02

תקציר המתכון: ההחצילים של גיסתי ריקי היקרה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לטגן את פרוסות החצילים בשמן חם, לא עמוק, משני הצדדים.

  2. • לטגן בסיר בצל עם כף שמן על אש נמוכה

  3. • להוסיף את פרוסות החציל המטוגנות

  4. • להוסיף את שיני השום הכתושות , הכוסברה והפלפל החריף

  5. • להוסיף את העגבנייה והתבלינים

  6. • לערבב , לבשל על אש נמוכה כרבע שעה. לקרר ולאחסן במקרר בתוך קופסא.