קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
• לשטוף היטב את הפלפלים.
• להשרות את הכוסברה עם מעט מלח והרבה מים ולשטוף 3 פעמים.
• להכניס לבלנדר כ- ¼ מכמות החומרים ולטחון היטב כל פעם. (לא להעמיס כמות גדולה של חומרים בבלנדר) עיסת הסחוג צריכה להיות רכה, לא דלילה מדי).
• לשפוך לקערה גדולה ולערבב.
• למלא את הקופסאות בסחוג. קופסא אחת לשימוש מידי ואת השאר ניתן להקפיא ולהשתמש לפי הצורך.