לןגן

סחוג

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:01

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לשטוף היטב את הפלפלים.

  2. • להשרות את הכוסברה עם מעט מלח והרבה מים ולשטוף 3 פעמים.

  3. • להכניס לבלנדר כ- ¼ מכמות החומרים ולטחון היטב כל פעם. (לא להעמיס כמות גדולה של חומרים בבלנדר) עיסת הסחוג צריכה להיות רכה, לא דלילה מדי).

  4. • לשפוך לקערה גדולה ולערבב.

  5. • למלא את הקופסאות בסחוג. קופסא אחת לשימוש מידי ואת השאר ניתן להקפיא ולהשתמש לפי הצורך.