לןגן

דג הליבוט /נסיכה אפוי/ מושט

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 12:00

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

• תערובת ירקות חתוכים

אופן הכנה

  1. • להפשיר את חתיכות הדג.

  2. • להניח בתבנית חד פעמית ולהשרות במיץ לימון כשעה.

  3. • לשטוף היטב את הדג ולהניח בתבנית יבשה.

  4. • לפזר על כל חתיכת דג תערובת תבלינים וירקות ולבזוק מעט שמן זית.

  5. • לערבב בתוך כוס גדולה כף גדושה רסק עגבניות עם מים מלא הכוס ולשפוך בקצוות התבנית )לא על הדג והירקות(

  6. • לאפות את הדג בחום בינוני בתנור מחומם מראש בין ¾ שעה לשעה.