לןגן

קרפיון ברוטב

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:59

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • להפשיר את חתיכות הקרפיון.

  2. • לפזר מעט מלח גס.

  3. • להשרות כ-10 דקות ולשטוף.

  4. • לטגן בסיר בינוני על אש קטנה את הבצל ולהוסיף את חתיכות הדג.

  5. • לאחר 5 דקות להוסיף את הירקות ולאדות כ-10 דקות.

  6. • לאחר מכן להוסיף תבלינים ומים.

  7. • להחזיק את הסיר בשני קצותיו ולערבב בעדינות ובזהירות.

  8. • להגביה את האש עד לרתיחה ולהנמיך מיד.

  9. • לבשל את הדג למשך 25 דקות נוספות על אש נמוכה עד בינונית.