לןגן

שקשוקה

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:57

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לטגן בסיר או במחבת עמוקה את הבצל.

  2. • להוסיף את העגבניות, השום והכוסברה ולבשל על אש קטנה למשך כ-10 דקות.

  3. • להוסיף תבלינים.

  4. • לבשל למשך כ-5 דקות על אש נמוכה

  5. • לערבב בכוס 2-3 ביצים, להוסיף לסיר ולבחוש היטב.

  6. • לבשל למשך 5 דקות נוספות.

  7. • לטרוף עם לחם טרי או בגט חם.