קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
• לשים בסיר חלבי גדול את החומרים הנ"ל ולערבב היטב.
• לאחר הבחישה יש לוודא שאין גושים של קמח.
• להוסיף את המים לסירוגין, תוך כדי בחישה.
• להניח על אש נמוכה ולבחוש עד שהבלילה רותחת.
• ניתן להוסיף סחוג, שן שום כתושה, חצי כפית זעתר או יותר, מעט לימון, לפי הטעם.
• לאכול חם עם חלה או לחם.
הערה:
• נהוג לאכול מאכל זה לאחר צום או סתם ביום חורף סגרירי.