לןגן

זום- מטיט

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:56

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לשים בסיר חלבי גדול את החומרים הנ"ל ולערבב היטב.

  2. • לאחר הבחישה יש לוודא שאין גושים של קמח.

  3. • להוסיף את המים לסירוגין, תוך כדי בחישה.

  4. • להניח על אש נמוכה ולבחוש עד שהבלילה רותחת.

  5. • ניתן להוסיף סחוג, שן שום כתושה, חצי כפית זעתר או יותר, מעט לימון, לפי הטעם.

  6. • לאכול חם עם חלה או לחם.

  7. הערה:

  8. • נהוג לאכול מאכל זה לאחר צום או סתם ביום חורף סגרירי.