לןגן

גולש

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:55

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הבשר בסיר רגיל (כשעתיים)

  2. בסיר אחר לטגן בצל, להוסיף את חתיכות הבשר (לטגן על אש קטנה)

  3. להוסיף שום, כוסברה קצוצה, מלח, חוויג' מרק, פפריקה מתוקה, פלפל שחור גרוס, שני כוסות מים רותחים לערבב היטב ולבשל על אש קטנה עד שמתרכך, כחצי שעה.

  4. אם עדין קשה להמשיך לבשל ולהוסיף מים לפי הצורך.