לןגן

ירקות מאודים

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:30

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לטגן בצל עם השמן.

  2. • להוסיף את הירקות ולבשל על אש נמוכה מאד ללא נוזלים. מדי פעם לערבב את הירקות עד שהם מתרככים. (כ-25 דקות לערך(

  3. • להוסיף מים רתוחים ותבלינים.

  4. • לבחוש היטב ולבשל על אש נמוכה למשך 5 דקות נוספות.

  5. הערה:

  6. • ניתן לאכול כתוספת לאורז ולמנת בשר.