ירקות מאודים
מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:30
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
• 1 בצל בינוני קצוץ
-
• 3 כפות שמן
-
• 4 גזרים חתוכים לקוביות
-
• 4 קישואים חתוכים לקוביות
-
• 4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
-
• כוסברה קצוצה
-
• 1 עלה סלרי קצוץ
-
• 1 גמבה
-
• ½ פלפל חריף
-
• 1 כוס מים רתוחים
-
• ½ כפית מלח
-
• 1 כף אבקת מרק עוף
-
• ½ כפית פלפל שחור
-
• ½ כפית פפריקה מתוקה
-
• 2 כפות רסק עגבניות
אופן הכנה
-
• לטגן בצל עם השמן.
-
• להוסיף את הירקות ולבשל על אש נמוכה מאד ללא נוזלים. מדי פעם לערבב את הירקות עד שהם מתרככים. (כ-25 דקות לערך(
-
• להוסיף מים רתוחים ותבלינים.
-
• לבחוש היטב ולבשל על אש נמוכה למשך 5 דקות נוספות.
-
הערה:
-
• ניתן לאכול כתוספת לאורז ולמנת בשר.