לןגן

אורז לבן

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:29

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • בוררים את האורז ושוטפים היטב 3 פעמים.

  2. • מוסיפים לסיר מים, מלח ושמן.

  3. • מבשלים על אש גבוהה עד להרתחה.

  4. • לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה כשהסיר סגור למשך כרבע שעה עד שהמים מתאדים.

  5. • לאחר הבישול משאירים את הסיר סגור למשך כ-5 דקות.