לןגן

אורז עסיסי

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:28

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לברור את האורז, לשטוף היטב ולייבש.

  2. • לטגן בצל עם השמן.

  3. • להוסיף אורז ולערבב כדקה.

  4. • להוסיף גזרים ולערבב כדקה.

  5. • להוסיף מים ותבלינים ולהרתיח.

  6. • לאחר שהמים רותחים מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.

  7. • כשהמים מתאדים מכבים את האש (כ-20 דקות לערך)

  8. משאירים את הסיר סגור לפחות עוד 5 דקות.