לןגן

תפוחי אדמה מבושלים

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:27

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לטגן בצל עם שום.

  2. • להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות.

  3. • לבשל על אש נמוכה כשהסיר מכוסה, ולערבב מדי פעם.

  4. • כעבור 20 דקות להוסיף רסק, אבקת מרק עוף, כמון, מלח, פלפל שחור, כוסברה ומים.

  5. • לבשל כ-15 דקות על אש בינונית.