מרק עדשים
מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:23
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2כוסות עדשים אדומות
-
• ½ כפית מלח
-
• 6 כוסות מים
-
• 1 כף אבקת מרק עוף
-
• ¼ כפית פלפל שחור
-
• 8 עלי כוסברה קצוצה
-
• 2 כפות רסק עגבניות
-
• 1 כפית סוכר
-
• ½ כפית פפריקה מתוקה
-
• ¼ כפית פפריקה חריפה
-
• 1 בצל שלם
-
• 1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
-
• 1 כף קוסקוס לסמיכות או 2 כפות קמח
אופן הכנה
-
לברור היטב את העדשים, לשטוף אותם בסיר הבישול היטב, להוסיף לסיר את כל החומרים הנ"ל
-
• לבחוש היטב.
-
• לבשל על אש בינונית כחצי שעה.