לןגן

תחתיות ארטישוק ואפונה

מאת: איציק שלמה, פורסם: 18/09/2019 | 11:22
תחתיות ארטישוק ואפונה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנת המתכון

  2. 1. ללוש היטב בקערה את כל מצרכי תערובת הבשר ולהכניס למקרר ל- 20 דקות לספיגת טעמים.

  3. 2. בינתיים, להרתיח את שקית האפונה וכשהיא מוכנה לשטוף ולסנן.

  4. 3. לשטוף את הארטישוק ולהרתיח להתרככות קלה.

  5. 4. למלא כל תחתית ארטישוק בתערובת הבשר לצורת כדור ולהדק היטב.

  6. 5. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, להוסיף את האפונה ולהמשיך לטגן כ- 10 דקות.

  7. 6. להוסיף את הארטישוק הממולא ומים שימלאו כ- 3/4 מהסיר, ולהוסיף את הסלרי והתבלינים.

  8. 7. לבשל כ- 45 דקות ומדי פעם להרטיב את הארטישוק הממולא ברוטב.