קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
• להשרות 1/2 ק"ג שעועית למשך לילה.
• לשטוף את השעועית.
• לבשל את השעועית עם מים כשעה על אש בינונית.
• לטגן בצל עם שמן ולהוסיף את השעועית.
• בסיר נפרד להרתיח מים ולהוסיף את העוף או העצמות להסיר את הקצף, ולהוסיף את השעועית ללא המים. )למרק פרווה ניתן לוותר על הבשר(
• להוסיף את החומרים הבאים:
• 6 שיני שום, 2 תפוחי אדמה , 1 בצל
• 1/4 כף פפריקה מתוקה
• 1/4 כף פפריקה חריפה , ניתן להפחית מהכמות למרק פחות חריף.
• 1/4 כפית פלפל שחור,כפית סוכר, כף מרק עוף, כף חוויג' מרק
• חצי כפית מלח
• 1 קופסה קטנה רסק עגבניות
• 4 כפות כוסברה קצוצה
• יש להוסיף מים רותחים לפי הצורך, מעט מים למרק סמיך.
• להמשיך לבשל את המרק עד שהשעועית תתרכך.