לןגן

מרק תימני

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:20

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • להרתיח בסיר בנוני מים (כמות המים: יותר מחצי סיר)

  2. • להוסיף 8 חתיכות עוף 4) כרעיים )

  3. • לאחר רתיחה ראשונה להוציא את הקצף שנוצר ואת השומן הצף.

  4. • להנמיך את האש. להוסיף את הירקות

  5. • כעבור חצי שעה להוסיף את התבלינים.

  6. • להמשיך לבשל למשך 10 דקות נוספות ולכבות את האש.

  7. הערות:

  8. • למרק עשיר ניתן להוסיף עוד סלרי, גזר וקישוא.

  9. כמות של 4-6 סועדים.