לןגן

סופגניות

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:18

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש היטב הכל, להתפיח.

  2. לרדד על משטח מקומח בגובה 2 ס"מ.

  3. לקרוץ לעיגולים בעזרת כוס, להניח בתבנית מקומחת ברווחים שלא ידבקו, להתפיח.

  4. לחמם בסיר שמן עמוק להוסיף בזהירות גזר (יבש) כדי שיספח את המתיקות וישמור על שמן נקי. להוסיף את הסופגניות התפוחות 4 או 5 במרווחים.

  5. אחרי שמקבלות צבע מתאים להפוך אותן בזהירות שישחימו בצד השני.

  6. להוציא בכף גדולה מחוררת לתבנית מרופדת בנייר סופג. וכן הלאה.

  7. כשהסופגניות מתקררות אפשר להזריק ריבה או לשים אותה על גבי הסופגנייה, לבזוק אבקת סוכר ולאכול.

  8. להיזהר לא לתפוחחחחח