לןגן

קיגל ירושלמי

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:16

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לבשל את האטריות עם מלח ולקרר.

  2. • לשים שמן עם חצי כוס סוכר בסיר ולבשל על להבה נמוכה להשחמה.

  3. • לערבב מדי פעם, כשהסוכר חום ומבעבע לסגור.

  4. • לשפוך את האטריות.

  5. • לערבב במהירות היטב עד שאין גבישים.

  6. • להוסיף פלפל, קינמון, סוכר וביצים.

  7. • לערבב היטב.

  8. • לשפוך לכלי פיירקס שעליו נייר אפיה.

  9. • לכסות, ולאפות שעתיים בחום של 180 מעלות.