פיצה
מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:15
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
חומרים לבצק
-
• 2 כוסות קמח
-
• 20 גרם שמרים ( חצי כף שמרים יבשים)
-
• חצי כפית מלח
-
• כף סוכר
-
• 2 כפות שמן
-
• 1 כוס מים פושרים
-
• ללוש היטב ולהתפיח
לטגן 1 בצל ולהוסיף
-
• 1 רסק עגבניות או שתי עגבניות מרוסקות
-
• פלפל שחור
-
• פפריקה מתוקה
-
• מעט אבקת מרק עוף
-
• ¼ כפית מלח
-
• ½ כוס מים מהברז
-
• 2 שיני שום כתושים
אופן הכנה
-
• לרדד את הבצק בתבנית.
-
• למרוח מעט שמן ( 2 כפות) לשפוך את הרוטב על הבצק.
-
• לפזר גבינה צהובה
-
• לפזר זיתים חתוכים. או פלפל חריף או תירס לפי הטעם
-
• לאפות בחום של 180 מעלות, כחצי שעה.