קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
• להניח בקערה גדולה מאד
• ללוש היטב עד שהבצק דליל וחלק ואין בו גושים.
• להניח להתפחה, לאחר 10 דקות ללוש היטב.
• כעבור חצי שעה, לחמם מחבת טפלון חדש המיועד רק ללחוח, בקוטר של 25 ס"מ בערך. אפשר במחבת קטנה יותר אך ליצוק 3/4 כוס בצק.
• לשטוף את גב המחבת במים קרים.
• ליצוק כוס בצק דליל למחבת לפזר על כל משטח המחבת ולהניח על אש גבוהה. אין לטלטל את המחבת עד אשר הלחוח מוכן.
• הלחוח מוכן כאשר נוצרו חורים ותחתיתו השחימה מעט.
• מוציאים את הלחוח בזהירות מהמחבת על מגבת או מפה מבד. ולהניחו על גבו.
• שוטפים את תחתית המחבת במים קרים מתחת לברז ושוב יוצקים כוס מהבלילה למחבת וכן הלאה.