קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
• מניחים בקערה גדולה
• לשים הכל היטב עד ליצירת בצק חלק.
• מניחים כ-10 דקות ושוב לשים היטב.
• ממתינים עד להתפחה.
• קורצים ל10-11 חתיכות ומניחים על משטח מקומח.
• מעבדים קלות את החתיכות עם ידיים מקומחות לעיגולים. מניחים על המשטח להתפחה.
• להפעיל את הגריל ולחממו (גריל בעל שני גופי חימום מלמעלה ומלמטה(
• לפתוח כל עיגול לעלה רחב ולהניח בגריל סגור.
• לאחר זמן קצר ביותר (כ1/2 דקה) לבדוק אם הפיתה נאפתה וקיבלה את הצבע הרצוי)חום בהיר ביותר)
• להוציא מהגריל ולהניח על מגבת או מפה מבד.
• להכניס את הפיתה הבאה וכך הלאה עם השאר.