לןגן

פיתות תימניות בגריל

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:11

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • מניחים בקערה גדולה

  2. • לשים הכל היטב עד ליצירת בצק חלק.

  3. • מניחים כ-10 דקות ושוב לשים היטב.

  4. • ממתינים עד להתפחה.

  5. • קורצים ל10-11 חתיכות ומניחים על משטח מקומח.

  6. • מעבדים קלות את החתיכות עם ידיים מקומחות לעיגולים. מניחים על המשטח להתפחה.

  7. • להפעיל את הגריל ולחממו (גריל בעל שני גופי חימום מלמעלה ומלמטה(

  8. • לפתוח כל עיגול לעלה רחב ולהניח בגריל סגור.

  9. • לאחר זמן קצר ביותר (כ1/2 דקה) לבדוק אם הפיתה נאפתה וקיבלה את הצבע הרצוי)חום בהיר ביותר)

  10. • להוציא מהגריל ולהניח על מגבת או מפה מבד.

  11. • להכניס את הפיתה הבאה וכך הלאה עם השאר.