לןגן

זלביה

מאת: ציפורה יחיא, פורסם: 18/09/2019 | 11:08

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • לערבב בקערה גדולה

  2. • ללוש היטב ולהניח לתפוח

  3. • לחמם במחבת גדולה מעט שמן קנולה.

  4. • להרטיב את היד ולקרוץ חופן בצק, להניח על המחבת החם ,על אש בינונית , להגדיל ולשטוח בשתי ידיים לחות.

  5. • כך לעשות עם עוד 3-4 חלקים, בכל פעם

  6. (.לאחר שהחלק התחתון מזהיב להפוך את הזלביות ולטגן צד שני(

  7. • להוציא את הזלביות המוכנות ולהניח על מגש מרופד בנייר מגבת, הסופג את השמן.

  8. • להוסיף מעט שמן ולטגן שוב 4 זלביות וכן הלאה, עד שנגמר הבצק.

  9. • ניתן לאכול מתוק, בתוספת דבש או סוכר או חריף בתוספת עגבניה מרוסקת וסחוג.