קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
• לערבב בקערה גדולה
• ללוש היטב ולהניח לתפוח
• לחמם במחבת גדולה מעט שמן קנולה.
• להרטיב את היד ולקרוץ חופן בצק, להניח על המחבת החם ,על אש בינונית , להגדיל ולשטוח בשתי ידיים לחות.
• כך לעשות עם עוד 3-4 חלקים, בכל פעם
(.לאחר שהחלק התחתון מזהיב להפוך את הזלביות ולטגן צד שני(
• להוציא את הזלביות המוכנות ולהניח על מגש מרופד בנייר מגבת, הסופג את השמן.
• להוסיף מעט שמן ולטגן שוב 4 זלביות וכן הלאה, עד שנגמר הבצק.
• ניתן לאכול מתוק, בתוספת דבש או סוכר או חריף בתוספת עגבניה מרוסקת וסחוג.