לןגן

ממרח פלפלים קלויים

מאת: אתינקה , פורסם: 17/09/2019 | 10:44

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 210 מעלות. מסדרים את הפלפלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים אותם לאפייה עד שהם משחירים מעט מכל הצדדים.

  2. מוציאים את הפלפלים מהתנור ונותנים להם להתקרר מעט. קולפים את הפלפלים ומנקים אותם מהזרעים.

  3. מכניסים את הפלפלים יחד עם כל שאר החומרים למעבד המזון וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

  4. מעבירים לצנצנת קטנה ומכסים במעט שמן זית מלמעלה. שומרים בקירור עד שבועיים.