לןגן

קובה אורז מטוגנת במילוי בשר טחון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 16/09/2019 | 23:10
קובה אורז מטוגנת במילוי בשר טחון

תקציר המתכון: בצק של אורז בשילוב תפו"א יוצר שלמות של בצק נוח לעבודה בטעם מעולה

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים למלית

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הבשר :

  2. במחבת מחממים שמן קנולה מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שמשנה את צבעו מוסיפים תבלינים ומערבבים מוסיפים את המים וממשיכים לבשל עד שהמים מתאדים והבשר מוכן.

  3. אופן הכנת בצק האורז:

  4. שוטפים את האורז חותכים את תפו"א לקוביות שמים בסיר ומבשלים את האורז ותפו"א מוסיפים כורכום מלח ושמן מערבבים ומבשלים עד שהאורז ותפו"א מוכנים.

  5. מערבים ביחד ומניחים לנוח. מועכים בממחה לקבלת עיסה אחידה.

  6. לשים ביד לקבלת בצק רך ונוח לעיבוד.

  7. משמנים את הידיים לוקחים כדור בצק עושים גומה ממלאים בבשר טחון סוגרים לצורת קובה.

  8. מחממים מחבת בשמן ומטגנים את הקובה עד להזהבה