תקציר המתכון: הכי טעים שיש😋 (וקל!)
קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
את פרחי הכרובית לשטוף היטב ולהכניס לסיר עם מים רותחים עם כף מלח וחצי כוס חומץ, לבשל כ10 דקות
בינתיים להכין 2 צלחות - באחת לטרוף את הביצים, להוסיף מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה ולערבב היטב
בצלחת שניה לשפוך פירורי לחם עם שומשום
להוציא את פרחי הכרובית, לסנן ולהניח על מגבת
לחמם שמן בסיר
לטבול כל פרח כרובית בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם ולטגן עד להזהבה
להוציא על נייר סופג
מומלץ לאכול חם אבל גם קר זה טעים