תקציר המתכון: עוגיות טחינה פרווה, ללא גלוטן, ממכרות, טעימות, פריכות, נחטפות, קלות להכנה, קערה וכף כל אחד יכול, וכן אפשר גם טבעוני.
קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה
בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים היבשים (קמח תפוח אדמה, סוכר, סוכר וניל, אבקת סודה לשתייה, גרדת לימון) ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד
עושים גומה ולתוכה מוסיפים את כל המרכיבים הרטובים ומערבבים, ממליצה תחילה בכף ואז להמשיך ללוש בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת אחידה במרקם של פלסטלינה
בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים קטנים בגודל אגוז מלך, מניחים במרווחים גדולים על גבי נייר האפייה (זהירות העוגיות מתפשטות מאוד בזמן האפייה), ורק אם רוצים נועצים במרכז כל כדור שקד, פקאן, שוקולד צ'יפס (מה שאוהבים)
מכניסים לתנור ואופים 15 דקות בלבד גם אם נראה לכם שהן לא אפויות ולא זהובות מספיק, תתעלמו ופשוט תוציאו מהתנור, אפיית יתר תגרום לעוגיות להיות מרירות ולא טעימות
העוגיות מעט רכות כאשר מוציאים אותם מהתנור, לכן יש לקרר היטב היטב ואז העוגיות תתקשנה ומגישים
שימו לב! אסור להוציא את העוגיות מהתבנית רק לאחר קירור מלא אחרת הן מתפרקות
שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר
זהו מוכן! קלי קלות 10 דקות הכנה ויש לכם פינוק אמיתי לצד קפה/תה או סתם שמתחשק משהו מתוק
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה