לןגן

פילה דג נסיכת הנילוס מטוגן בפירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה וטוסקנה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/09/2019 | 11:09
פילה דג נסיכת הנילוס מטוגן בפירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה וטוסקנה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)סוחטים לימון על הדג

  2. ומשאירים כיום שלם אבל לא חובה שוטפים מסננים ומייבשים

  3. 2)מצפים את כל הפרוסות בקמח

  4. 3) טובלים בביצה

  5. ומצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה